Το kaminaki.gr  σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:


Αποκλειστικά για την πόλη του Ηρακλείου:

1. Με εξόφληση μετρητοίς κατά την παράδοση στο χώρο σας άλλως παραλαβής από το κατάστημά μας , κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας στο κατάστημά μας. 

2. Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα κατά την παράδοση υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας στον χώρο παράδοσης και ότι η παράδοση γίνεται με μέσα της ίδιας της επιχείρησης και όχι με εταιρία ταχυμεταφορών. 

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σε αυτή την περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΙΒΑΝ GR08 0172 7540 0057 5405 8637 567). Το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου στην ανωτέρω Τράπεζα είναι Αγιοργωτάκης Ελευθέριος. (Πιθανά έξοδα τραπεζικών συναλλαγών βαρύνουν τον καταθέτη). 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι η δήλωση του ονοματεπωνύμου σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας, καθώς και η άμεση ενημέρωση μας μέσω του τηλεφώνου επικοινωνίας μας ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail). 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην αιτιολογία της κατάθεσης μην αμελείτε να δηλώνετε το όνομά σας  ή/και τον αριθμό παραγγελίας σας. Παρακαλούμε στείλτε μας το αποδεικτικό της κατάθεσης  με e mail στο [email protected] για να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.